Airbagmodule resetten Opel

Blijft het oranje of rode lampje van de airbag van uw Opel aanstaan nadat de airbags zijn ontploft? Gaat dit lampje niet uit na het wissen van de airbag storingen? Dan zal waarschijnlijk de airbag module moeten worden gereset omdat de foutcodes permanent zijn niet gewist kunnen worden. De zogenaamde ‘crash data’ ook wel crashgegevens genoemd, zijn niet te wissen met diagnose apparatuur. Ook is het niet mogelijk componenten van de airbag module te resetten om dit probleem te verhelpen.

HB Automotive-Electronics kan de software voor Opel airbags aanpassen zodat de module weer hergebruikt kan worden. U hoeft dus geen nieuwe airbag module aan te schaffen, à 500 tot 1000 euro. Ook is het hergebruiken van deze module beter voor het milieu. Door het aanpassen van de software, die zich in de microchip bevindt, worden de gegevens van de geactiveerde airbags verwijderd. Hierdoor zal de airbag is de airbagmodule weer teruggezet in fabrieksinstellingen waardoor hij weer zo goed als nieuw beschouwd kan worden.

storingsmeldingen

Brandt het lampje van de airbag maar heeft de auto geen ongeluk gehad? Dan kunnen we de storing ook oplossen door uw Opel uit te lezen en de diagnose te stellen. Denk hierbij aan:

– Storing stuurairbag;
– Storing zijairbag;
– Storing dakairbag;
– Storing voetmatsensor;
– Storing gordelspanner sensor;
– Storing bestuurdersairbag;
– Storing passagiersairbag;

Klik hier voor alle airbagmodules.

Shopping cart

0

Geen producten in je winkelwagen.

Druk op enter om te zoeken of druk op ESC om te sluiten.